بازدید 13592
پیمانه اقتصادی

تخفیف مالیاتی کمیسیون تلفیق؛ مالیات ۵ میلیون تومانی برای خانه ۲۵ میلیارد تومانی/ ۲۱ روز تا اجرای صدور مجوز‌های الکترونیکی کسب و کار/ آیا ادعای ارزان فروشی نفت ایران به چین با تخفیف‌ ۷۰ درصدی صحت دارد؟

این پیمانه تیتر‌هایی همچون نمایندگان مجلس از انتشار حقوق در سامانه پاکنا مستثنا شدند، با مافیای صنعت خودرو مقابله کنید، مشمولان جامانده از سود سهام عدالت بخوانند، فعلا برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما در نوروز نداریم و سرمایه گذاری کلان بانک‌های جهانی در پروژه‌های زغال سنگ را در بر دارد.
کد خبر: ۱۱۰۴۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰ 16 February 2022

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون نمایندگان مجلس از انتشار حقوق در سامانه پاکنا مستثنا شدند، با مافیای صنعت خودرو مقابله کنید، مشمولان جامانده از سود سهام عدالت بخوانند، فعلا برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما در نوروز نداریم و سرمایه گذاری کلان بانک‌های جهانی در پروژه‌های زغال سنگ را در بر دارد.

نمایندگان مجلس از انتشار حقوق در سامانه پاکنا مستثنا شدند

با وجود تکذیبیه‌های پیاپی اما متن مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه نشان می‌دهد، نمایندگان از انتشار حقوق در سامانه پاکنا مستثنا شده‌اند. در بند «ه» تبصره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۱ همه دستگاه‌های اجرایی مکلف شده‌اند که از تیرماه سال ۱۴۰۱ حقوق کارکنانشان را در سامانه پاکنا ثبت کنند. بانک مرکزی هم مکلف شده جلوی پرداخت حقوق به دستگاه‌هایی را که تا آن زمان حقوق کارکنانشان را در سامانه پاکنا ثبت نکنند، بگیرد. اما در اصلاحاتی که کمیسیون تلفیق بودجه انجام داده، در انتهای بند «ه» تبصره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۱ که مربوط به حقوق و دستمزد است، حکمی اضافه شده که طبق آن دستگاه‌های موضوع ماده ۶۶ قانون اصلاح قانون محاسبات عمومی از شمول این بند مستثنا شده‌اند. دستگاه‌های موضوع ماده ۶۶ قانون اصلاح قانون محاسبات عمومی عبارتند از: مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام. در ماده ۶۶ قانون محاسبات عمومی کشور مصوب سال ۱۳۶۶، شورای نگهبان و مجلس از مقررات بودجه‌ای مستثنا شده بودند. /مهر

تخفیف مالیاتی کمیسیون تلفیق؛ مالیات ۵ میلیون تومانی برای خانه ۲۵ میلیارد تومانی/ ۲۱ روز تا اجرای صدور مجوز‌های الکترونیکی کسب و کار/ آیا ادعای ارزان فروشی نفت ایران به چین با تخفیف‌ ۷۰ درصدی صحت دارد؟

تخفیف مالیاتی کمیسیون تلفیق؛ مالیات ۵ میلیون تومانی برای خانه ۲۵ میلیارد تومانی/ ۲۱ روز تا اجرای صدور مجوز‌های الکترونیکی کسب و کار/ آیا ادعای ارزان فروشی نفت ایران به چین با تخفیف‌ ۷۰ درصدی صحت دارد؟

با مافیای صنعت خودرو مقابله کنید

حجت الاسلام والمسلمین محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور در سخنانی با اشاره به انتقاد‌های متعدد مردم و مقام معظم رهبری از وضعیت صنعت خودرو و کیفیت تولیدات این صنعت گفت: در دولت قبلی بار‌ها برای حل مشکلات این صنعت جلسات متعددی با وزیر قبلی صنعت برگزار کردیم، اما زور ما نرسید. وی افزود: از وزیر صنعت در وهله اول به عنوان یک شهروند و در مرحله بعد به عنوان مدعی العموم درخواست و مطالبه می‌کنم، به فریاد صنعت خودرو برسد، چون صنعت خودرو امروز گرفتار اختاپوسی است که نمی‌گذارد محصولات آن به گونه‌ای که شایسته مردم است تولید شوند. دادستان کل کشور افزود: توصیه ما این است که از افراد کاردان استفاده کنید و دستگاه قضا هم هرجور که شما بخواهید در کنار شما خواهد بود تا بتوانید صنعت خودرو را از این وضعیتی که هست نجات دهید، مافیایی که پشت صنعت خودرو مخفی شده است نمی‌گذارد این صنعت آبروی متناسب با شرایط صنعت کشور ایجاد کند و شما باید با آن مقابله کنید.

سرمایه گذاری کلان بانک‌های جهانی در پروژه‌های زغال سنگ

راشاتودی: بانک‌های تجاری سراسر دنیا از سال ۲۰۱۹ تاکنون حدود ۱.۵ تریلیون دلار در صنعت زغال سنگ سرمایه گذاری کرده اند به طوری که مطالعات منتشره نشان می‌دهد، عمده این غول‌های مالی از ایالات متحده، چین، ژاپن، هند، کانادا و بریتانیا بوده اند. صنعت زغال سنگ صنعتی شناور است، در حالی که سیاست گذاران و رهبران تجاری دنیا به طور مداوم خواستار انتقال انرژی هستند. به همین دلیل سرمایه گذران بزرگ کشورهای یاد شده مسئول تأمین مالی و سرمایه گذاری بیش از ۸۰ درصد از منابع زغال سنگ دنیا هستند.

کاترین گانسویندت، تحلیلگر بازارهای مالی گفت: «این مؤسسات مالی و بانک‌ها باید از همه جانب از جمله سازمان‌های مدنی، ناظران مالی، مشتریان و سرمایه‌گذاران مورد انتقاد قرار گیرند تا به تأمین مالی پروژه‌های زغال سنگ پایان دهند. بانک‌ها دوست دارند اینگونه استدلال کنند که می‌خواهند به مشتریان زغال‌سنگ در پیشبرد پروژه‌هایشان کمک کنند، اما واقعیت این است که تقریباً هیچ یک از این شرکت‌ها در حال انتقال انرژی (از ذغال سنگ به انرژی‌های تجدید پذیر) نیستند و تا زمانی که بانکداران به نوشتن چک‌های سفید برای آنها ادامه می‌دهند، انگیزه کمی برای انجام این کار ندارند. طبق گزارش‌ها، میزوهو فایننشال ژاپن، بخش مالی میتسوبیشی UFJ و گروه SMBC سه وام‌دهنده برتر هستند به بخش زغال سنگ هستند و پس از آنها، بارکلیز بریتانیا و سیتی گروپ وال استریت قرار دارند. این تحقیق همچنین نشان می‌دهد نزدیک به ۵ هزار سرمایه گذار دولتی با مجموع دارایی‌های بیش از ۱.۲ تریلیون دلار در صنعت زغال سنگ مشغول به فعالیت هستند. بر اساس گزارش‌ها، مدیران دارایی‌های ایالات متحده، بلک راک و ونگارد، بزرگترین سرمایه گذاران دولتی در زغال سنگ هستند.

تخفیف مالیاتی کمیسیون تلفیق؛ مالیات ۵ میلیون تومانی برای خانه ۲۵ میلیارد تومانی

وحید عزیزی کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه مالیات درواقع از همه درآمدها و دارایی‌ها اخذ می‌شود، گفت: مالیات سالیانه در عموم کشورهای دنیا از همه املاک و خودروها اخذ می‌شود. وی افزود: بعضی از کشورها علاوه بر این، از خودروها، املاک و دارایی‌های لوکس مالیات دریافت می‌کنند که به دو صورت سالیانه یا در موعد فروش است که با عنوان مالیات بر خانه‌ها و املاک لوکس مطرح شده است. حتی در برخی کشورها مانند انگلیس، جواهرات از یک قیمتی بیشتر مشمول مالیات می‌شود و از هر شیء ارزشمندی مالیات اخذ می‌گیرند. عزیزی خاطرنشان کرد: در انتخابات گذشته آمریکا یکی از مباحثی که مطرح شد بحث مالیات بر مجموع دارایی‌ها بود نه تنها بر تک تک دارایی‌ها بلکه بر مجموع دارایی‌ها. از این رو اگر کسانی که مجموع دارایی بیشتری داشته باشند، ملزم به پرداخت مالیات می‌شوند. وی به وضعیت مالیات در کشورمان اشاره کرد و گفت: نرخی که در قانون بودجه ۱۴۰۰ و لایحه بودجه ۱۴۰۱ برای مالیات خودروهای لوکس و خانه‌های گران‌قیمت، تعیین شده است، بسیار ناچیز است یک‌هزارم از مابه‌التفاوت قیمت بیش از ۱۰ میلیارد تومان املاک و یک درصد از مابه‌التفاوت قیمت بیش از یک میلیارد تومان خودروهای لوکس مطرح شده است. این کارشناس اقتصادی افزود: اگر این مالیات اخذ شود، باز هم با مالیات سالیانه معمولی که از خودروها و املاک عادی در بسیاری از کشورها گرفته می‌شود، قابل مقایسه نیست.

این در حالی است که با اشتباه نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق حد مشمولیت برای سال آینده بالاتر رفت و از ۱۰ میلیارد تومان به ۲۰ میلیارد تومان رسید. یعنی یک واحد مسکونی با قیمت ۲۵ میلیارد تومان، ۵ میلیون تومان مالیات خواهد پرداخت. وی ادامه داد: فلسفه مالیات در ابتدا تأمین درآمد دولت و اخذ مالیات از ثروتمندان است، یکی دیگر از اهداف مالیات، تنظیم گری و رفتارسازی است. درواقع کسانی که استفاده بیشتری از یارانه و خدمات کشور و کالاهای لوکس می‌کنند به همان میزان مکلف به پرداخت مالیات بیشتری هم می‌شوند. به نقل از ایرنا؛ عزیزی با اشاره به اینکه بعضی‌ها، توجیه می‌کنند که مالیات بر قیمت افزایش یافته با تورم است، گفت: افزایش ارزش خودرو و املاک بیشتر از تورم بوده است و مالکان به اصطلاح سود کرده‌اند. وی بیان داشت: بعلاوه اینکه نمی‌توان تنها فشار مالیاتی را بر روی حقوق‌بگیران انداخت و برای چند درصد ثروتمندان، تورم را گارانتی کرد. اگر تورم هست برای همه هست و برای دهک‌های پایین بیشتر.

مشمولان جامانده از سود سهام عدالت بخوانند

براساس آخرین آمارها بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار سهامدار مشمول سهام عدالت، سود سهام سال ۱۳۹۸ خود را دریافت نکرده اند که این افراد باید هر چه زودتر اقدام به اعلام شماره شبای خود کنند.
 
در اطلاعیه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه آمده است: افرادی که تاکنون سود سهام عدالت خود را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند از دو طریق شماره شبای معتبر را در سامانه‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی ثبت و سود سهام خود را دریافت کنند. ثبت نام و احراز هویت در سامانه جامع اطلاعات مشتریان ( sejam.ir) و درج شماره شبای معتبر در سایت sahamedalat.ir، دو روشی است که مشمولان سهام عدالت می‌توانند شماره شبای بانکی خود را اصلاح کنند. در ادامه اطلاعیه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی آمده است: شماره شبای نامعتبر، مسدود، راکد، مشترک (دو امضا)، ارزی و بلندمدت از جمله مهم‌ترین دلایلی است که برخی از سهامداران نتوانستند سود سال ۱۳۹۸ خود را دریافت کنند. همچنین همه سهامداران سهام عدالت می‌توانند با مراجعه به سامانه سجام یا سایت سهام عدالت از وجود شماره شبا معتبر خود نزد شرکت سپرده گذاری مرکزی اطمینان حاصل کنند.
 

فعلا برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما در نوروز نداریم

محمد محمدی بخش رییس سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به برخی گمانه‌زنی‌ها آیا برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما در نوروز  ۱۴۰۱ دارید و قیمت‌ها برای این ایام تغییری خواهد کرد یا خیر؟ اظهار کرد: در حال حاضر برنامه‌ای برای افزایش قیمت نداریم مگر اینکه دوباره موضوعی پیش بیاید. چرا که یک بار ۱۵ درصد قیمت بلیت هواپیما را کاهش دادیم و شرایط جدیدی هم برای پروازهای داخلی اعلام کرده‌ایم. وی افزود: شرکت‌های هواپیمایی از نظر اقتصادی شرایط مساعدی ندارند و در این وضعیت در حال کمک کردن به آن‌ها هستیم تا از این شرایط بحرانی عبور کنند. اینکه ناگهانی قیمت بلیت پروازهای آن‌ها را کاهش دهیم و محدودیت ۶۰ درصدی برای پذیرش مسافر را هم برایشان در نظر بگیریم، برای ایرلاین‌ها وضعیت بسیار سخت‌تری به وجود خواهد آمد. رییس سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: هم اکنون برای افزایش قیمت بلیت هواپیما در ایام نوروز نداریم مگر اینکه تصمیمات جدیدی در جای دیگری اتخاذ شود که بخواهیم این نرخ‌ها را جرح و تعدیل کنیم. /ایسنا

۲۱ روز تا اجرای صدور مجوز‌های الکترونیکی کسب و کار

۱۸ اسفندماه آخرین فرصت دستگاه‌های مرجع صدور مجوز‌های کسب و کار برای بارگذاری مدارک مورد نیاز مجوز‌ها در درگاه ملی مجوزهاست. ۳۳ مرجع صدور مجوز باید تا تاریخ ذکر شده ۱۲۸۶ مجوز کسب و کار را در درگاه ملی مجوز‌ها بارگذاری کنند.  رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: دستگاه‌های اجرایی ما صد سال است که عادت کرده‌اند ماموران خود را به محل کسب و کار مردم اعزام کنند و مامور با مشاهده کسب و کار اعلام نظر کند که مردم می‌توانند کار کنند یا خیر، اما این روند باید خاتمه پیدا کند. وی گفت: برخی دستگاه‌ها هنوز باور نکرده‌اند که مجوز‌های کسب و کار باید الکترونیک شود و گمان می‌کنند دولت این قانون را اجرا نخواهد کرد در صورتی که ما دیگر اجازه نخواهیم داد از هجدهم اسفند به بعد دستگاه‌های مختلف به کاغذبازی ادامه دهند.
 

نحوه هزینه بودجه اتاق بازرگانی، شفاف نیست

جمشید عدالتیان شهریاری عضو سابق اتاق بازرگانی ایران در خصوص تصمیم اخیر کمیسیون تلفیق بودجه مجلس برای حذف بودجه غیر شفاف اتاق بازرگانی اظهار داشت: نظارت بر هزینه کرد مخارج اتاق بازرگانی با خزانه دار، هیات نمایندگان و رییس اتاق ایران است که باید پاسخگو باشند. وی افزود: مخارج و درآمد سالانه بودجه این اتاق در هیات نمایندگان تصویب می‌شود. این اعضا که ۱۵ نفره هستند در خصوص نحوره بودجه و شفافیت آن تصمیم گیری می‌کنند که شاهد رفع مسئولیت در این زمینه هستیم.  عضو سابق اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه باید انتخابات اتاق بازرگانی ایران ساماندهی شود، گفت: اگر هیات نمایندگان آزادانه انتخاب شوند نظارت‌ها درست صورت می‌گیرد، این در حالی است که رفیق بازی در انتخابات انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته به خاطر اینکه انتخابات در این اتاق به درستی برگزار نمی‌شد، شکایاتی به مراجع قضایی صورت گرفته بود ولی پیگیری نمی‌شد. وی خاطرنشان کرد: کسانی که بیرون از اتاق می آیند، وضعیت و عملکرد این اتاق را به سمت غیر شفاف می‌برند. عدالتیان شهریاری با بیان اینکه هیات نمایندگان در برابر هزینه کردهای غیر شفاف سکوت می‌کنند، گفت: تعدادی از این افراد چون از طریق رفیق بازی و با قول امکانات و رفاهیات انتخاب شده‌اند، نمی‌توانند اعتراض کنند و افرادی هم که اعتراض می‌کنند به کمیته انضباطی برده می‌شوند. وی ابراز داشت: رییس اتاق در مدت مدیریت طولانی خود رفقای زیادی پیدا می‌کند از این رو برای انتخاب اعضای هیات تحقیق و تفحصی صورت نمی‌گیرد.

دفاع رئیس سازمان خصوصی‌سازی از گرانی پرسپولیس نسبت به استقلال

موضوع واگذاری سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در بازار سرمایه در راستای اجرای سیاست خصوصی‌سازی موضوع جدیدی در اقتصاد و فوتبتلل ما نیست و وزرای اقتصاد و ورزش و همچنین روسای سازمان خصوصی‌سازی طی سال‌های گذشته بار‌ها و بار‌ها این وعده را داده‌اند، اما عملی نشده است، در حالی که حسین قربانزاده، رئیس جدید سازمان خصوصی‌سازی این بار بجد دنبال تحقق این وعده است و در پی وعده واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در بورس تا پایان بهمن ۱۴۰۰ نیز جلسات متعددی را برگزار کرده است. به تازگی هم قربانزاده از برگزاری جلسه هیات واگذاری با محوریت تعیین و تصویب ارزش این دو باشگاه خبر داده و چند روز پیش هم اعلام کرد، ارزش کارشناسی باشگاه پرسپولیس ۳۲۰۰ میلیارد تومان و ارزش باشگاه استقلال ۲۸۰۰ میلیارد تومان است که در مجموع ارزش دو باشگاه به ۶ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

در این میان، اما پرسش افکار عمومی بویژه هواداران این است که چرا باشگاه پرسپولیس نسبت به استقلال برای این واگذاری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان گران‌تر قیمت‌گذاری شده است؟

در پاسخ به این پرسش، رئیس سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به این که به زودی عرضه سهام این دو باشگاه در بازار پایه فرابورس انجام می‌شود، اعلام کرده: «در این ارزش‌گذاری شاخص‌های مختلفی مورد توجه قرار گرفته است. از مساله دارایی‌های دو باشگاه، موضوع ارزش نیروی انسانی و همچنین مسائل مربوط به مطالبات و بدهی‌ها و مسائل مالیاتی که به هر حال به عنوان یک معضل همواره این دو باشگاه را تهدید کرده است. انتظار ما این است که هواداران دو باشگاه با توجه به حرکت تازه‌ای که آغاز شده، همراهی در این مسیر و خصوصی‌سازی واقعی این دو باشگاه پرطرفدار فوتبال ایران است تا آن‌ها برای نخستین بار بعد از دهه‌ها فرصتی برای نفس تازه کردن و توسعه و کار برای آینده را حس کنند. هواداران فوتبال باید در نظر داشته باشند که این ارزش‌گذاری توسط کارشناسان رسمی دادگستری انجام گرفته است.» /تسنیم

آیا ادعای ارزان فروشی نفت ایران به چین با تخفیف‌ ۷۰ درصدی صحت دارد؟

مجیدرضا حریری رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین در پاسخ به این سوال گفت: به هیچ وجه تخفیف‌های ۷۰ درصدی یا حتی ارزان‌تر فروختن نفت ایران به چین صحت ندارد. اصلاً چرا باید دولت ما چنین کاری کند؟ مگر «بچه لُرد» هستیم که چوب حراج به منابع کشور بزنیم؟ ما وقتی قرار است در شرایط تحریمی نفت بفروشیم، هزینه‌های مبادله آن بالاست چرا که باید نفت در بنادر ما بارگیری شود سپس به بندر دیگری برود اسناد آن تغییر کند سپس به جای دیگری برود تا نفتکش را عوض کنیم؛ همه اینها هزینه دارد بعضاً تا ۱۰ یا ۱۵ درصد درآمد نفت را این هزینه‌ها در بر می‌گیرد؛ اسم این کار تخفیف نیست بلکه هزینه فروش نفت در شرایط تحریمی است. خریدار می‌گوید من در شرایط تحریمی نفت را به قیمت جهانی از شما می‌خرم لذا باید نفت بشکه‌ای ۹۰ دلار را به ما بشکه‌ای ۸۶ دلار بفروشید؛ این حرف صحیحی است؛ هزینه‌های تغییر اسناد یا تعویض نفتکش را هم دریافت می‌کنم؛ اسم اینها «تخفیف» یا ارزان‌فروشی نفت نیست، بلکه تخفیف دادن آن یکی دو درصد زیر قیمتی است که در شرایط تحریمی نفت می‌فروشیم؛ اگر آمریکا تحریم‌های نفتی را بردارد، آیا به کشوری تخفیف می‌دهیم؟ مدل دیگر فروش نفت با تخفیف به این صورت است که ما قرارداد تضمینی بلندمدت با خریدار می‌بندیم؛ آن هم در دنیایی که پیش بینی تقاضای نفت به شدت کاهشی است، چون بخش عمده‌ای از تقاضای نفت برای تولید بنزین و فروش به شهروندان همان کشور است در حالی که دنیا به سمت صنعت خودروسازی هیبریدی می‌رود و لذا تقاضای نفت کاهشی خواهد بود. در دهه‌های آینده نمی‌توان مشتری خرید نفت به راحتی پیدا کرد. اما چینی‌ها تضمین کرده‌اند که بلند مدت از ما نفت بخرند و به جای آن راه آهن برقی تهران-مشهد یا سایر زیرساخت‌های توسعه‌ای را احداث کنند، طبیعی است که مانند سایر قراردادهای سلف، تخفیف‌هایی برای پیش خرید نفت از ما مطالبه کنند؛ اما این به معنای خرید نصف قیمت نیست. هر کاسبی به مشتری بلندمدت و دائمی خود تخفیف می‌دهد اما این تخفیف‌ها در دنیا عُرف مشخصی حدود یک تا ۳ درصد دارد که ما هم روی همین عُرف جهانی با طرف مقابل تعامل می‌کنیم.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵۴
وضع را چنان کن که خانه ۱ میلیونی در عرض ۴۰ سال ۱۰ میلیارد شود بعد با بهانه ثروتمند شدن مردم بر آن مالیات ببند
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۱۶:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
مالیات ۵ میلیونی برای خانه ۲۵ میلیاردی یعنی حمایت از سرمایه دار وسرمایه داری ! فقط زورشون به حقوق بگیر بیچاره میرسه !
خیلی جالبه قانونگذار واسیه مردم قانون بگذاره و خودشون مستثنا بشن . همه حقوقشون رو تو معرض دید بذارن ولی خودشون نه .به حق چیزهای ندیده و نشنیده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
وقتی نمایندگان میزان حقوق نجومی اش را قانونی غیر شفاف و پنهان میکند

و برای مردم خوردن برنج با رشته بدون خورشت

و استفاده چند خانواده از یک سرویس بهداشتی

و خوردن نان خشک و بستن لنگ

را توصیه میکنند ، ایا میتوان ، امیدی به اصلاح امور

جاری کشور و مردم داشته باشیم ؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۸
عین نقض غرض است.
نمايندگان كه بايد سرلوحه رفتارشفاف باشند چرا براي خودشان استثنا قائل شده اند معلوم است يك جاي كارشان مي لنگد
نمایندگان مجلس از انتشار حقوق در سامانه پاکنا مستثنا شدند فقط چرا؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
چون اونا کارشناس که نیستن نماینده هستند و قانون
فقط گفته کارشناسان در مورد نماینده چیزی نکفته به همین راحتی
دست مریزاد!!! آقای مجیدرضا حریری رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین تمام جزئیات مربوط به روش ایران برای فروش نفت به چین در زمان تحریم رو افشا کرد !!!
مالیات سالیانه بر املاک و مسکن مردمی که هر روز گرفتار مشکلات هستند دقیقا شکل و شمایل اقتصاد ورشکسته کمونیستی داره.

دولت رییسی هم مثل دولت های قبلی هیچ برنامه اقتصادی نداشت و ندارد

حیف اون وقتی که برای انتخابات گذاشتید
مقايسه وضعيت اقتصادي و نظام و نرخهاي مالياتي با كشورهاي امريكا و انگلستان بدون در نظر گرفتن كليت آن كشورها نشان از عدم درك صحيح دارد.
اگر فرض مورد ادعاي آقاي عزيزي درست باشد كه در آن كشورها بيشتر ماليات ميگيرند پس چرا همه ثروتمندان عالم سعي در اين دارند كه سرمايه شان را از ساير جاها بالاخص ايران به آن كشورها ببرند؟
حق کمیسیون (البته به بیان دقیقتر سقف کمیسیون که در این دوره زمانه به حق تغییر معنا داده) برای چنین منزلی از طرفین 250 میلیونه. یک فکری به حال این زیاده خواهی معاملاتی ها بکنید که مفهوم کار و تولید را در این کشور نابود کرده اند.
وقتی تحریم هستی لاشخور هایی مثل چین از موقعیت ضعیفت سوء استفاده می کنند.
ایشون فرمودن که اسمش تخفیف نیست؛ هزینه‌ی تحریمه. خب حالا "هزینه‌ی تحریم" چند درصده؟
اصولا در ایران هر نهاد و ازگان دولتی که موضوعی رو تکذیب میکنه به این معنی است که در صحت آن نباید شک کرد مثلا مثل تکذیب انتشار حقوق نمانیدگان که چند وقت پیش نقل شده بود و گفتند نه اینطور نیست حقوق نمایندگان هم اعلام خواهد شد ولی مصوبه کمیسیون تلفیق به استناد ماده و تبصره اعلام میکند نمایندگان مستثنی هستند همینطور در مورد تخفیف قیمت فروش نفت به دولت دوست و برادرمون چین که الان تکذیب میشه ولی خب این تکذیب هم از همون تکذیبهاست . البته این شاهکارها تمامی نداره مثل مالیات 5 میلیونی از خانه های لوکس بالای 25 میلیارد یعنی اینکه پول چند روز قاقالی مرفهین میشه مالیات یکساله خانه های لوکس و مجلل . نمردیم معنی عدالت و شفافیت و ... رو دیدیم و فهمیدیم
وحید عزیزی کارشناس اقتصادی: بعضی از کشورها علاوه بر این، از خودروها، املاک و دارایی‌های لوکس مالیات دریافت می‌کنند
آقای عزیزی . کدوم کشور تورم ایجاد میکنه وبه تبع اون قیمت املاک وخودرو بالا میره بعد میاد مالیات میگیره
از رهبر تا دادستان و وزیر صمت دارن میگن خودرو کیفیت نداره و خودروساز کاری کند اما اتفاقی نمی افتد
...
اگه ادعای تخفیف قبول میشد جای تعجب داشت وگرنه تکذیب که جزو لاینفک وظیفه مسوولان ماست
حسن روحانی اوایل ریاست جمهوریش صریحا گفت چین نفت مارو میگیره به جایش کالاهایی با انتخاب خودش میده.یعنی کاری که فرانسه وانگلیس هم با آفریقای قرن 18و19 نمیکردند
اصولا باتوجه به تحریمهای بانکی وبیمه وکشتیرانی و....ما چیزیبه اسم صادرات رسمی نداریم.به چین هم وسط اقیانوس ازین کشتی به اون کشتی با لوله نفت رو منتقل میکنند ویک قیمت توافقی همانجا روی دریا بصورت اسکناس میگیرند که فقط اونایی که رو کشتی معامله رو میکنند میدونند چقدره وروی انصافشون چقدرشو به دولت میدن.
مالیات بر روی خانه هایی که در اثر تورم بی رویه افزایش یافته کار بسیار اشتباهی است و کلا باید برای اخذ مالیات بر خانه لوکس تعریف جدیدی بعمل آید.من بازنشسته با هزار قرض و قوله خانه ای خریدم که هنوز دارم قرض آن را می دهم .حالا در اثر تورم و افزایش قیمت باید کل حقوق بازنشستگی ام را به عنوان مالیات برای خانه ای بدهم که درآن نشسته ام و در افزایش قیمت آن دخالتی نداشته ام.به نظر من این مالیات را باید برای افرادی که بیش از یک خانه دارند تعریف و مالیات مناسب اخذ گردد.
مثل اینکه باید هرجور شده زبان چینی رو یاد بگیریم
ماشین ۱/۵ میلیاردی ۵ میلیون خونه ۲۰ میلیاردی هم ۵ میلیون. آفرین به این همه هوش قانونگذار
این توجیه اخذ مالیات توسط اقای باصطلاح کارشناس اقتصادی و مقایسه با کشورهای دیگر خیلی جالبه. خوب اقای کارشناس محترم اول حقوق و بیمه و تورم و قیمت ارز و قیمت اتومبیل و وسایل خانگی و...سایر خدمات ابنجا را هم همسان کشورعای پیشرفته ای که ذکر کردید بنمایید و بعد در مورد اخذ مالیات افاًضه بفرمایید.
خجالت نمیکشید قانون میزارید بعد برای امثال خودتون استثنا قائل میشید ؟ قانون در خدمت منافع شخصی وقتی باشه دیگه اسمش قانون نیست
چرا شرایط تحریمی به وجود می آورید که مجبور بشید به چین باج بدهید؟!
اینکه تخفیف سنگین به چین درست یا نادرست باشد چیزی را عوض نمی کند. پرسش اینجاست چرا پس از ۴۳ سال هنوز خام فروشی می کنیم؟چطور با وجود اینکه این کشور دومین دخایر گاز در دنیا را دارد اما برای نیروگاههای برق مازوت می سوزانید که هم زندگی مردم را نابود کرده است هم محیط زیست را از بین برده است و هم باعث شده سامانه های بارشی به دلیل آلودگی هوا نتوانند مسیر طبیعی از ایران را داشته باشند و کشور را خشکانده اند.
به این پرسش ها پاسخ دهید ۴۳ سال گذشته و نه تنها درجا نزده ایم بلکه به بیش از یکصد سال کشور به عقب برگشته است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۱۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۱
یعنی اگر به جای مازوت گاز بسوزونیم سامانه های بارشی مسیرشون عوض میشه؟؟!! جزیره حرارتی جزیره حرارتی است چه با گاز چه با مازوت. عامل کم بارشی در مناطق شهری جزیره های حرارتی است که عامل آن هم مصرف شدید گاز و البته گرمای ناشی از تابش خورشید بر آسفالت است.
دقت کردید تمام اخبار اعصاب آدم رو به هم می ریزه!؟ چه مملکتی داریم!!!

نمایندگان مجلس از انتشار حقوق در سامانه پاکنا مستثنا شدند.

با مافیای صنعت خودرو مقابله کنید.

تخفیف مالیاتی کمیسیون تلفیق؛ مالیات ۵ میلیون تومانی برای خانه ۲۵ میلیارد تومانی

فعلا برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما در نوروز نداریم

نحوه هزینه بودجه اتاق بازرگانی، شفاف نیست.

آیا ادعای ارزان فروشی نفت ایران به چین با تخفیف‌ ۷۰ درصدی صحت دارد؟
مالیات ۵ میلیون تومانی برای خانه ۲۵ میلیارد تومانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... 5 تومن بازدارندگی داره اصلا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
بازدارندگی برای چه؟ دولت ارزش پول را هر روز کاهش دهد قیمت ها را بالا ببرد اما مردم حق افزایش قیمت دارایی های خود را نداشته باشند!!مردم دیگر خانه نداشته باشند!! همه در چادر زندگی کنند
قانون فقط برای مردم عادی است و اجرا می شود در ضمن انتظار داشتید رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین تکذیب نکند!!
یعنی همه در برابر قانون برابرند ولی برخی برابرترند. جمع کنید آقا! قانون برای همه هست یا نیست،.
نمایندگان مجلس آخه تافته جدا بافته از این کشورند فقط تاسف
ما اساساً مجوز را برای این می دهیم که مردم سرگردان نشوند و بتوانند خدمات و کالای استاندارد دریافت کنند
هر کسب کاری در اجرای فعالیت مشکلات زیادی دارد و باید از سرمایه خرج کند تا به حالت پایداری برسد
دولت باید در ابتدای شروع یک فعالیت مجوز موقت بدهد و به اطلاع مردم هم برساند که کسب کاری که تولید کننده محصول و خدمات می دهد مجوز موقت دارد و این مجوز موقت باید آنی و فوری و الکترونیکی باشد
هر وقت بعد از 5 تا الی 10 سال کسب و کار جان گرفت و درآمد داشت حالا دولت باید سراغ او برود و با توجه به درآمدی که کسب می کند از او مالیات بگیرد و برای او کسب کار دائم صادر کند که نشان دهد محصول او استاندارد است
اگر تولید کننده صداقت داشت و در بین مجوز موقت و دائم خودش اظهار مالیاتی کرد و با سیستم مالیاتی همکاری کرد باید برای او مشوق های داُئم و خوب در نظر گرفت و گرنه باید بر اساس رویه عادی به او نگاه کرد

متاسفانه در کشور ما با وجود سخت گیری های فراوان در مجوز و ... مردم با خیال راحت نمی توانند خرید کنند و پس از پرس و جو و بررسی های فراوان متوجه می شوند که یا کالا و خدمات تقلبی و ضعیف خریداری و دریافت کرده اند و یا با قیمت بالا خریداری کرده اند و از آنجا که نهادهای نظارتی بعضا خود دچار بهم ریختگی هستند و یک نفر باید آنها را جمع کند امید پیگیری نیست و شاید هم حوصله ی دردسر ندارند
بجای اینکه حقوق و درآمد آنها شفاف باشد خود را استثنا کرده اند آیا بازهم امیدی به اصلاح کشور دارید؟
وقتی نماینده مردم حقوق بالا بگیرد دیگر جرات نظارت بر حقوق وزیر و مدیرعامل را ندارد اما وقتی خودش حقوق کمتر بگیرد
آنوقت به آنها گیر می دهد و لذا شفافیت حقوق و درآمد آنها ارجح تر است وگرنه حقوق یک معلم و کارمند که مشخص است و باید زیاد باشد تا بتواند بهتر بچه های مردم را تربیت و آموزش بدهد
توضیحات رییس اتاق بازرگانی ایران و چین در مورد فروش نفت و تخفیف برای مشتریهای بلند مدت درست است و از منطق بازار برخوردار میباشد. اما چند نکته باقی میماند . اول اینکه قرارداد ایران و چین شفاف نیست و کسی از محتوای آن خبر ندارد که انرا نقد و یا درستی آن از منظر مطابقت با بازار به مفهوم عام آن تأیید کند. اینکه بازار نفت بطور کلی در سراشیبی مصرف و پیداکردن مشتری خوب برای آینده مشکل باشد نمیتواند گزاره حتماً درستی باشد که بتوان به آن اتکا کرد . تا آنجا که یادمان میاید این موضوع حداقل یکی دو دهه است که مطرح هست و نیاز به نفت هم غیر از نوسانات مقطعی همواره رو به رشد بوده و آمار افزایش تولید نفت مهر تأییدی بر این مدعی است. نکته دیگر این است که ایران با توجه به شرایط موجود تقریبا هیچ چاره ای غیر از اینکه نفت خود را با شرحی که ایشان داده اند انحصاراً به چین بفروشیم . تالی فاسد آن نیز اینکه فقط چین که پولهای ناشی از خرید نفت از ایران را از ترس و یا رعایت منافع خود در ارتباط با امریکا را بلوکه میکند و کرده است و به عنوان تنها مجری کارهای بزرگ عمرانی در ایران عمل خواهد کرد. این برای هر کشوری معامله منطبق با منطق بازتر نیست. یادمان باشد که همین کشور چین در زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد بیش از ۸۰ میایارد دلار پولهای نفت ایران را نزد کنلون بانک بلوکه کرده بود بدون حتی کوچکترین خط اعتباری مازاد بر این مبلغ نقد ( خلاف منطق بازار ) و به غیر از آن هنگام معرفی طرحهای از طرف ایران‌ که به چین‌ ابلاغ می‌شد که با پول خودمان‌اجرا کند خودشان هم یک ایست دیگری‌ای جهت اولویت‌داشتمد و بر اساس آن عمل می‌کردند. نکته مهم دیگر اینکه‌ قطعاً چین‌ برای مدت ۲۵ سال قرارداد نفت را به همین قیمت امروز نخواهد خرید و راهکار اندیشیده شده‌و مکانیزم آن معلوم نیست . یک ریسک دیگر نیز هست و آن اینکه چون صحنه سیاست سیال است و ۲۵ سال هم مدتی طولانی است اگر ایران تصمیم به گسترش مشتریان خود که شاید قیمت بهتری و حداقل بدون تخفیف حاضر به خرید نفت ما باشد ، دست و بال ایران شاید بسته باشد. کشور چین و زمامداران آن به لحاظ فرهنگ خودشان اصولاً مشتریانی بسیار منفعت طلب هستند و هم اینک نیز از گوشه و‌کنار شنیده‌ میشود که سایر کشورهایی که چنین قراردادهایی با چین دارند از جمله در آفریقا از این مشارکت چندان راضی نیستند و به نوعی « گیر » افتاده اند.
مشکل جامعه ما در علوم انسانی است که نمی تواند از افراد و متخصصین چگونه استفاده کند و لذا همه متخصصین به کشورهای دیگر مهاجرت می کنند
انتقال تمام ارز کشور به چین از بابت طلبها جای سوال داره فعلا چین و روسیه شدن بلای جان کشور پس این شعار نه شرقی نه غربی کجا رفت فقط در حد شعار بود
هرکاری میخواهیم بکنیم شایعه میکنیم که چون دراروپا ویا در
آمریکا ویاکشورغربی دیگری چنین کاری انجام میشودماهم همان کاررامیکنیم وچون اکثرمردم اطلاعاتی ازغرب ندارند بلاجبار
مجبورندباورکنندهرچندآگاهان میدانندکه اطلاعتی غلط داده شده
آقای عزیزی شمااگرازاقتصادغرب خبرداشته باشیدخوب میدانید که هرگزازسرمایه افرادمالیات کرفته نمیشودوگرنه باعث
فرارسرمایه میشودبلکه مالیات ازسودودرآمدافرادگرفته میشود
آن چیزیکه بعضی کشورهاسالیانه میگیرندشبیه عوارض نوسازی
ماست آنهم نه اینکه وقتی بعلت‌ مدیریتهای غلط اقتصادی تورم صددرصدداشته باشند عوارضش راازمردم بگیرند چرامرتباً برای
بکرسی نشاندن حرف ناصحیح خودمان اطلاعات غلط میدهیم و به فهم مردم کم لطفی میکنیم
بیخود و بی جهت قیمت مسکن و خودرو را بطور وحشتناکی افزایش دادید تا در نهایت مالیاتهای سنگین به مردم بدبخت وضع نمائید؟
جالبه دستگاه هایی که باید پیشقدم برای انتشار حقوق و دستمزد بشن استثنا شدن مثل این میمونه که کسی خرما خودش میخوره ولی به دیگران میگه خرما نخورید
دمتون گرم. خوب پشت هم دیگه رو دارین.. مجلس و دولت و پولدارا و خلاصه همه و همه پشت همدیگه رو دارین تا یه وقت ناراحت نشه رفیقتون.. گور پدر من مستاجر که نمیدونم اجاره خونه رو چطوری جور کنم. گور پدر من بدبخت که چند ماهه گوشت گرم نتونستم بخرم چون جای دیگه کم میاد. گور پدر من بدبخت که باید بزودی پراید رو بفروشم بعد از عید بذارم روی رهن خونه... خوب دسته ای درست کردین واسه خودتون. ایول..
حالا که مفت می برند بدهید آمریکا که زحمت جابجا نمودن بندر هم نداشته باشید
برای یک شرکت کوچک ۲۵ درصد مالیات می‌گیرند بعد برای فروش آپارتما ن که نود درصد اش سود هست یک ده هزارم ،برای زمین که دیگه هیچ این یعنی عدالت ...
آمریکا خودش به صادرکننده نفت و گاز تبدیل شده و دیگه هیچ نیازی به نفت ایران نداره. مرگ بر چین و روسیه
احتمالا به سرنوشت مدرکفروشی مدارس و دانشگاههای خصوصی منجبر میشود! سواسنفادهمدارس خصوصی ازازمون آنلاین و عملا دادن نمرهو مدرک بدون شایستگی علمی، نقش درصدهای سهمیه های ایثارگری و پارتئ بازی در استخدامتا مراکز خصوصی درکاهش سطح علمی در نهایت فروپاشی فرهنگی تمدنی نزدیک ایران رقم خواهدخورد و راه حل اول گرفتن امتیاز فساد زای از مراکزخصویاست،تلبته مبارزه مدرکگرایی همزمان با مدرکفروشی رسانه های منفعل
تخفیف مالیاتی کمیسیون تلفیق؛ مالیات ۵ میلیون تومانی برای خانه ۲۵ میلیارد تومانی:
واقعاً خسته نباشید، پس از چند سال جار و جنجال 5 میلیون مالیات برای خانه های 25 میلیونی. کسی که خانه ای 25 میلیاردی دارد، قصه ای برای سالیانه 5 میلیون مالیات دارد. اگر اشتباه نکرده باشم، 5 میلیون میشود، 0.0002 درصد قیمت آن. اگر بصورت خوداظهاری میشد، مالکان پولدار اینگونه منازل خیلی بیش از این را میپرداختند، چون 5 میلیون کلاسشان را خیلی پایین میآورد. البته ممکن است که کسانی که 5 میلیون را تعیین کرده اند، ندانند که 5 میلیون در مقابل 25 میلیارد بشیزی بیش نیست. با این اقتصادانان اگر پس مدتی بعد از جراحی اقتصادی هم به نتیجه ای دلخواه نرسیدیم و ملت بدبخت تر شدند چه تضمینی هست؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۱
اشتباه کردید، می شود ۰.۰۲ درصد
چرا منت میذارید سر ملت؟!
اون کالاهایی که بهشون ارز ترجیحی تعلق می گیره همچنان در حال گران شدن هستند!
ملت فقط باید از این خوشحال باشن که اگر این ارز حذف میشد بازهم باید گرانی چند برابری کالاها رو تحمل می کردن!
اصلاً معلوم نیست این ارز چه خاصیتی داره که حذف شدن و نشدنش باعث گرانی کالاهاست! و ملت فقط باید گرانی رو تحمل کنن!
وقتی نمایندگان میزان حقوق نجومی اش را قانونی غیر شفاف و پنهان میکند

و برای مردم خوردن برنج با رشته بدون خورشت

و استفاده چند خانواده از یک سرویس بهداشتی

و خوردن نان خشک و بستن لنگ

را توصیه میکنند ، ایا میتوان ، امیدی به اصلاح امور

جاری کشور و مردم داشته باشیم ؟؟؟
نفت بدهیم برای تهران مشهد راه آهن برقی بساریم؟ مگر نفت متعلق به تهران و مشهد است؟
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست